LIDUINA-

R.K.

Het schild naast de hoofdingang van de Liduina Basiliek

BASILIEK

KERK

Hier plaatje

Scherm:

Contact

Adres / telefoon

Liduina Basiliek
Singel 104
3112 GS   Schiedam
Nederland

Telefoon: +31 (0)10 426 82 28

KvK-nummer 74872605

Klik voor grotere kaart

Ziekenzalving

Heeft u dringend een priester nodig voor het toedienen van de Ziekenzalving, stuurt u dan een e-mail naar pastoraalteam@goedeherderparochie.nl. Voor overige vragen wendt u zich tot het secretariaat.

Secretariaat Liduina Basiliek

Het secretariaat van de Liduina Basiliek is iedere woensdag- en vrijdagochtend geopend van 9.30 tot 11.30 uur en is op genoemde dagen bereikbaar in de pastorie of via liduinabasiliek@hotmail.com en (010) 426 82 28. Buiten deze tijden is het telefoonnummer uitsluitend voor spoedgevallen. Op woensdagochtenden op dezelfde tijden vindt tevens het pastoraal spreekuur plaats van pastoor Ch. Duynstee in de pastorie van de Liduina Basiliek, Singel 104. In de week tussen Kerstmis en de jaarwisseling is het secretariaat gesloten.

Secretariaat De Goede Herder

U kunt contact opnemen met het secretariaat van parochie De Goede Herder (waar de Liduina Basiliek onder valt) door rechtstreeks een e-mail sturen naar a.wepster@goedeherderparochie.nl of door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.


U krijgt na het verzenden van het formulier binnen enkele minuten een e-mail ter bevestiging met daarin ook de tekst van uw bericht. Daarna wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Contactformulier

Schrijft u liever? Achter in de kerk liggen contactformulieren die u kunt invullen en inleveren. Het formulier kunt u ook hier downloaden.